new yorker vægge Sjælland

New Yorker vægge til din stilfulde lejlighed

New Yorker vægge til din stilfulde lejlighed

editorial

Er du den heldige ejer af en skøn og stilfuld lejlighed? Men drømmer du om at opdele lejligheden på en smart måde? Har du f.eks. brug for lidt afskærmning mellem køkken og spiseområde? Eller mellem sofagruppen og sengen ovre i hjørnet? New Yorker vægge er det perfekte stilfulde element, når du skal opdele din lejlighed og den også skal se indbydende ud. Læs meget mere om New Yorker vægge i denne artikel. 

New Yorker vægge kan bruges til at indrette mange rum

Når du skal indrette din lejlighed, er glasvægge i New Yorker stil super gode. De kan bruges til at skabe opdeling og stil i de fleste af dine rum.

Har du et stort badeværelse? Her kan New Yorker væggen være et utrolig stilfuldt element. Samtidig får du en praktisk opdeling mellem dit bruseområde og resten af dit badeværelse. 

New Yorker væggen fungerer også godt i store rum. Har du f.eks. et kæmpestort køkken/alrum? Så kan det give god mening af få installeret denne fine glasvæg som afskærmning mellem køkken og spiseområde. På den måde er det lidt som at have to rum i et rum. Og du holder også noget af lyden ude i køkkenet. 

I en stor 1-værelses lejlighed er det ideelt at dele rummet op, så din soveområde og dit stueområde er lidt adskilt. Men det er også træls at sætte en stor væg op, der tager alt lyset i rummet. Med en glasvæg i New Yorker stil får du stadig lys udefra ind i hele lejligheden.

Opdag stilfulde vægge i New Yorker stil

Leder du efter flotte New Yorker vægge på Sjælland? Så skal du se nærmere på firmaet New-yorker.dk – de fremstiller mange forskellige og utrolig flotte New Yorker vægge. De producerer dem både som faste vægge og som skydedøre. Besøg deres hjemmeside her.