låsesmed døgnvagt

Nøglen er væk efter byturen; hvad gør du?

Nøglen er væk efter byturen; hvad gør du?

editorial

Det er ikke atypisk, at man har prøvet at tage afsted på tur i weekenden, hvor der ikke er blevet sparet på noget. Når man derefter kommer hjem i sin tregraders brandert, står man helt uden sine nøgler, fordi man har smidt dem væk på turen. Hvad gør man, når dette sker? Det vil vi komme ind på her i indlægget.

Ring til en låsesmed

Den nemmeste løsning hvis ingen af dine bekendte har en ekstranøgle er klart, at du ringer til en låsesmed. De fleste låsesmede har døgnvagter, som kører ud alle tider på døgnet. Det er dog vigtigt at vide, at hvis man bestiller en låsesmed døgnvagt i varde, så skal man forvente at betale ekstra afhængigt af tidspunktet man ringer på. De skal af gode grunde have mere, hvis de skal ud af sengen, for at komme og hjælpe dig.

Ring til din udlejer

Hvis kontoen er tom efter din bytur, så kan det være, at du skal prøve at ringe til din udlejer. Din udlejer har typisk altid en ekstranøgle til lejligheden, og hvis det er en god udlejer, så kommer de gerne forbi med den. Dette anbefales dog ikke, hvis det er klokken 03.30 fredag nat.

Tag hjem til en ven

Hvis du slet ikke kan komme ind, så kan det være en god idé, at du tager hjem til en ven eller veninde, som du kan overnatte hos. Ved at gøre dette, så forstyrrer du ikke nogen udlejer, før det er midt på dagen, og du bruger ikke dyre domme på en låsesmed. Det er også tit, at man finder ting når man er ædru efter en bytur, og det kan jo være, at du er heldig, og har dine nøgler i en baglomme eller andet, som du måske ikke har tænkt over kunne være en mulighed.