slagter

Oplev en slagterbutik med fantastisk kvalitetskød

Oplev en slagterbutik med fantastisk kvalitetskød

editorial

Et godt måltid starter med kødet

Skal du have gæster til middag, eller ønsker du bare at sætte tænderne i et lækkert måltid, så er et godt udgangspunkt at sætte kvalitetskød på bordet. Et godt måltid stater med kødet, og uanset om du vil servere gris, ko eller lam, så kan det smages, når kødet kommer fra sunde dyr, der har haft en god opvækst. Kød der ikke er proppet med vand, benmel og tilsætningsstoffer, men i stedet har fået lov at modne, så det bliver mørt og lækkert at servere derhjemme. Dette kvalitetskød finder du i store mængder hos Gour-meat​, der er din slagter i Aars.

Lækkert mad ud af huset

Gour-meat sælger kød i stor stil fra slagterbutikken i Nørager. Men butikken er også leveringsdygtig i at sende mad ud af huset til arrangementer som for eksempel julefrokoster, konfirmationer og andre typer fester. Du kan få leveret hele pakken i vores lækre slagtermenu. Den kan blandt andet bestå af en god oksefilet med tilbehør som hvide kartofler og herlig whiskysovs til at hælde udover det hele. Og skal der salat med til gæsterne, kan dette også leveres. Gour-meat tilbyder også lækre stykker smørrebrød, der betyder, at du kan afholde den helt perfekte frokost for venner og bekendte.

Få modnet kød uden tilsætningsstoffer

Hos Gour-meat​ finder du en god, gammeldags slagterbutik, hvor det at behandle kødet ordentligt har første prioritet. Her håndteres kødet godt og nænsomt, og det bliver aldrig pumpet op med forskellige e-numre. På denne måde sikres du den rene vare, når du handler kød hos Gour-meat. Sådan har det været igennem alle årene. Men selvom der i denne butik er mange års erfaring fra branchen, så har Gour-meat​ alligevel fuldt med tiden og fået skabt en moderne slagterbutik. Det betyder blandt andet, at du her kan finde et stort udvalg af lækre færdigretter, som efter en tur i ovnen eller på stegepanden er lige til at sætte på middagsbordet til hele familien.