strygejern

Overvågning ved brug af strygejern

Overvågning ved brug af strygejern

editorial

Selvfølgelig skal du ikke hen at sætte overvågning op i form af kameraer og videre, bare fordi du skal til at stryge, så du udvælger et sted derhjemme, hvor du altid stryger foran kameraet, så det bliver fanget på film.

Det er jo bare dumt, vil ikke gøre nogen forskel, og er vist også lidt på kanten til at være det, som man kalder at skyde gråspurve med kanoner.

Dette med overvågning relaterer sig mere til, at man hele tiden skal holde øje med ens strygejern, mens det er tændt.

Måske er du faldet over en artikel, der beskriver, hvordan du bedst sikrer, at du ikke kommer til at efterlade dit strygejern, så der kan opstå potentielle farlige situationer.

Men lad os tage den situation, at der er andre mennesker indover strygesituationen. Umiddelbart burde det være lettere at håndtere, fordi der er flere til at holde øje med opgaven, men sådan er det ikke altid.

Specielt ikke, hvis der er tale om små børn, der kan løbe rundt og ditto med dyr, mens man står og balancerer med ens tøj på et strygebræt, der er lidt vakkelvornt, og skal stryge dette.

Men hvis der er tale om nogle andre voksne mennesker, så kan du lige bedre dem om at fortsætte strygningen eller holde øje med strygejernet, hvis det banker på døren, og man er i tidsnød med at få klaret den strygeopgave.

Det kan da også tænkes, at man er ved at undervise en anden person i, hvordan man stryger bedst. Her skal man også være opmærksom hele tiden, så der ikke går noget galt.

Specielt, hvis der er tale om en nybegynder, der slet ikke ved, hvordan man stryger.

Hvis du for resten går og mangler at få dig et nyt strygejern eller måske et reserve-strygejern, så kan du finde et her: https://www.dampstrygejern.com/