parkeringskontrol

Parkeringskontrol til private parkeringspladser

Parkeringskontrol til private parkeringspladser

editorial

Er du ansvarlig for en eller flere private parkeringspladser tilknyttet en boligforening, et kontordomicil, et indkøbscenter eller lignende? Så har du med stor sandsynlighed behov for hjælp til parkeringskontrol.

Private parkeringspladser er som regel temmelig udsatte for uretmæssig eller hensynsløs parkering – især hvis de befinder sig i en by, hvor kommunen har indført afgift for parkering på veje og offentlige parkeringspladser. Så vil bilister altid prøve at snige sig til gratis parkering på private parkeringspladser.

Fører du således ikke opsyn med disse parkeringspladser, risikerer du, at beboere, medarbejdere eller kunder ikke har noget sted at stille deres biler, fordi uvedkommende benytter dine parkeringspladser. Og derfor er det en god idé at få et professionelt parkeringsfirma til at varetage den daglige drift og administration af dine parkeringspladser.

Hvem kan hjælpe mig med parkeringsservice på Sjælland?

Leder du efter et kompetent parkeringsfirma med masser af erfaring inden for alt, hvad der vedrører parkeringsservice, kan du med fordel vælge KbhPark ApS. KbhPark ApS har igennem det seneste årti hjulpet mange glade og tilfredse kunder på Sjælland og Fyn samt i Jylland med gode og fleksible parkeringsløsninger, skræddersyet til den enkelte kundes behov. Administration og drift af parkeringspladser finder sted ifølge den enkelte kundes ønsker og præferencer.

Når du vælger at lade KbhPark ApS forestå parkeringskontrol på dine parkeringspladser, kan du være helt sikker på, at arbejdet udføres i overensstemmelse med den aftale, du og KbhPark ApS har indgået. KbhPark ApS forestår desuden opstilling af skilte og betalingsautomater, ligesom KbhPark ApS gerne sørger for at fremstille parkeringstilladelser – såvel fast som gæsteparkeringstilladelser. Og så sørger KbhPark ApS selvfølgelig for at udskrive bødeforlæg til uretmæssigt parkerede biler.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en stærk parkeringsløsning, kan du altid tage kontakt til KbhPark ApS. Du finder KbhPark ApS’ kontakt information på hjemmesiden kbhpark.dk