peugeot 208

Peugeot 208 - meget bil for få penge

Peugeot 208 - meget bil for få penge

editorial

Leder du efter en sporty og smart bil med et spritnyt, moderne design, til en god pris? Så skulle du tage et kig på en brugt Peugeot 208. Den knivskarpe og årvågne Peugeot 208 fortsætter, hvor Peugeot 206 slap, og Peugeot 207 ikke rigtig kunne følge med – Peugeot 208 markerer et come back for Peugeot brandet, stærkere end nogen sinde. Samtidig holder Peugeot 208 en lav pris i forhold til lignende biler i klassen. Og vælger du at købe din Peugeot 208 i en brugt version, får du rigtig meget bil for pengene!

Peugeot 208 – det rigtige valg, når du ønsker en stærk og sporty bil

I Danmark er Peugeot 208 blevet modtaget med glæde og længsel – endelig en bilmodel fra Peugeot, som imødekom den kræsne købers strenge krav til kvalitet og standard. Især den store variation i forskellige udstyrspakker til Peugeot 208 er værd at tage med. Du kan vælge imellem hele fem top of the line udstyrspakker til Peugeot 208, herunder med Acces, Champion Air, Active, Urban og Allure.

Selv om standard udstyret i en Peugeot 208 holder et meget fornuftigt niveau, kan du i disse pakker se frem til features så som centrallås, elruder, multijusterbart rat og radio/CD-afspiller. I den dyreste af de fem ekstraudstyrs pakker – Allure – får du tilmed blandt andet regnsensor og fartpilot oven i hatten.

Peugeot 208 – en fornuftig brændstoføkonomi

Især de diesel drevne versioner af Peugeot 208 er særdeles energi effektive, og derfor finder du flest Peugeot 208 modeller med en diesel motor. Med 1,4 liters versionen kan du køre helt op til 29,4 kilometer på literen, hvilket må siges at ligge i den gode ende. Du kan finde flere annoncer for den økonomiske og populære Peugeot 208 i brugt version hos Biltorvet.dk her finder du annoncer fra autoriserede forhandlere over hele landet – klik ind og find din nye, brugte Peugeot 208.