Havetraktor eller robot plæneklipper

Plæneklippere til en stor have - hvad er bedst?

Plæneklippere til en stor have - hvad er bedst?

editorial

Der er ingen, der er fan af at slå græs. Ofte kræver det både tid, energi og kræfter at slå græs. Hvis du er nået til det punkt, hvor du godt bare til kaste penge efter at gøre det nemmere for dig selv, er det måske på tide at overveje at få en havetraktor eller en robotplæneklipper. Men hvad er forskellen? Hvad kan de og hvad kan de ikke? For det er jo dejligt at have sin egen have, men netop derfor, er det også vigtigt at vedligeholde den, så den er rar at være i. Læs evt. mere på husblog.dk

Gør livet nemmere med en havetraktor

Har du en stor have, er det ofte værd at investere i en havetraktor i stedet for i en normal plæneklipper. Havetraktoren kan du få i forskellige størrelser, så du behøver faktisk ikke have en kæmpe herregård for at få plads til den. Ofte er der fin plads til den i garagen eller skurret. Fordelen er, at den har en betydelig større klippebrede end andre plæneklippere, og den kan derfor klippe mere på den samme tid. Derudover er den meget venlig over for folk, der har problemer med kroppen. Du behøver nemlig ikke nogle fysisk styrke for at bruge en havetraktor, men skal blot kunne køre den rundt.

Den ultimative tidsbespare

Det er blevet ret moderne at have en robotplæneklipper, og det med rette. Den klarer nemlig nemt de samme opgaver som en normal plæneklipper eller havetraktor, men uden at du behøver at bruge tid på det. Det eneste du skal, er at indstille den efter dine behov, og så vil den selv klare resten. Den har også sensorer, der opdager, om det regner, og hvornår græsset har rejst sig, så græsslåningen går nemmest.  Derudover skal du kun forholde dig til at vedligeholde den engang imellem, så den er i top form.