postnord priser

PostNord priser og services til private og erhvervskunder

PostNord priser og services til private og erhvervskunder

editorial

Uanset om du sender pakker som privat person eller som indehaver af en webshop, er det vigtigt at vælge den rette forsendelses løsning. Og her er den nordiske post virksomhed PostNord et sikkert bud.

Privat forsendelse med PostNord

Står du for at skulle sende en pakke til en person et andet sted i Danmark, er PostNord måske ikke den billigste løsning. Til gengæld får du en pålidelig service og en sikker håndtering af din pakke.

Som tidligere officielt og stats ejet postvæsen kender PostNord Danmark, og har stadig den største og mest veludbyggede infrastruktur blandt fragt og logistik virksomheder i Danmark. Og samtidig har PostNord en af de mere brugervenlige track and trace apps til sporing af forsendelser.

Hvorfor benytte PostNord til forsendelse af erhvervs pakker?

Som erhvervs kunde hos PostNord er det muligt at opnå en særdeles fordelagtig aftale. Du får hos PostNord udarbejdet en individuel post profil, som baserer sig på dit årlige antal af forsendelser. På den måde betaler du en fast årlig pris, og slipper for at skulle betale for hver enkelt forsendelse.

En anden stor fordel ved at vælge PostNord når du arbejder med erhvervs forsendelser er virksomhedens store netværk af afhentnings og afleverings steder, som muliggør en fleksibel levering. Du kan for eksempel vælge at lade det være op til kunden om pakken skal leveres med omdeling, eller om den skal afleveres i en pakkeshop eller i en pakkeboks.

Nu om stunder vælger mange modtagere at afhente deres forsendelse i eksempelvis et nærliggende supermarked eller i den lokale kiosk, som fungerer som pakkeshops. På den måde slipper kunden for at være hjemme og vente på at posten kommer forbi med pakken. Og så er denne løsning faktisk en del billigere end dør til dør levering.

Du kan få mere information om PostNord på danske-fragtpriser.dk