Ejendomsadministration

Professionel ejendomsadministration på Frederiksberg

Professionel ejendomsadministration på Frederiksberg

editorial

Sikker ejendomsadministration

Der kan opstå mange uventede situationer og bekymringer i forbindelse med køb og salg af andels- og ejerlejligheder, opkrævning af boligafgifter, vedligeholdelse af ejendomme og økonomier med meget mere. Som helt almen borger kan det være svært at finde rundt i det hele, at holde styr på det ene og det andet samt at holde sig orienteret i reglementer på diverse områder. Som ejer af en andelsbolig eller ejerlejlighed ønsker man naturligvis en sund og velfungerende boligforening, og sikkerhed om at alt fungerer upåklageligt. Derfor kan det være en kærkommen og nødvendig hjælp, at indgå samarbejde med en der kender alle regler og har stor erfaring inden for administration af netop andels- og ejerforeninger.

Rådgivning på alle områder inden for ejendomsadministration

Med Bricks and Blocks som samarbejdspartner kan du roligt lægge alt det administrative ansvar fra dig, velvidende om at det bliver håndteret af en professionel. Firmaet har mere end ti års erfaring med ejendomsadministration, og har gang på gang oplevet hvilken forskel, deres arbejde gør for diverse boligforeninger. De tilbyder mere eller mindre administration og rådgivning på alle nødvendige områder som afholdelse af generalforsamlinger, udarbejdelse af af årsregnskab og budget, håndtering af forsikringssager samt rådgivning og sparring i forbindelse med byggesager. Disse punkter er blot et lille udsnit af de sager, som Bricks and Blocks kan være dig behjælpelig med. De vægter det nære personlige forhold til den enkelte beboer samt bestyrelsen højt, således at alle føler sig set og hørt. Firmaet har beskæftiget sig med ejendomme i mange år; både som ejendomsmægler samt konsulent og rådgiver. De kender derfor markedet indgående, og står klar til at dele deres kompentencer med netop din boligforening. 

Forekommer administrationen af ejendommen uoverskuelig? Så få del i Bricks and Blocks’ unikke service og kompetencer. Du kan se meget mere til Bricks and Blocks’ ydelser inden for ejendomsadministration på Frederiksberg og finde diverse kontaktoplysninger her.