skægkræ

Professionel hjælp til bekæmpelse af skægkræ

Professionel hjælp til bekæmpelse af skægkræ

editorial

Har du lagt mærke til små, sølvfiskelignende insekter, som piler afsted hen over gulvet eller bordet når du tænder lyset i køkkenet? Så har du sandsynligvis fået skægkræ i hjemmet.

Hvad er skægkræ?

Skægkræ er et lille insekt, som minder om sølvfisk. Men i modsætning til sølvfisk er skægkræ i stand til at kravle på lodrette falder. Det betyder at skægkræ ikke bare færdes på gulvet, men også kan finde på at kravle op i dine køkkenskabe. Her kan de hygge sig med mel, gryn og andre tørvarer som ikke er emballeret ordentligt.

De små skægkræ kan sagtens gnave sig igennem papirsposer og sågar tapet med deres stærke kæber. Har du først fået skægkræ inden for dørene har du balladen. Skægkræ formerer sig nemlig gerne hvor der er muligheder for føde, og kan således være utroligt vanskelige at komme til livs. Og så er det oven i købet svært at vide om man har skægkræ idet de irriterende skadedyr er nataktive og derfor kun kommer frem når det er mørkt.

Hvordan får jeg bugt med skægkræ?

Har du mistanke om at dit hjem er inficeret med skægkræ er det en god idé at få fat på en erfaren og rutineret skadedyrsbekæmper. Det kan ikke tilrådes at du selv går i gang med giftige insektmidler og lignende. Du vil have meget ringe chancer for at komme dyrene til livs ved egen hjælp, og du risikerer blot at gøre ondt værre.

En dygtig og erfaren skadedyrsbekæmper, som kender dyrene vaner og færden, vil have langt stærkere forudsætninger for at få gjort kål på de små fyre. Og så vil du samtidig kunne få gode råd til hvorledes du holder boligen fri for skægkræ i fremtiden, således at du ikke risikerer at komme til at stå i en lignende situation igen.

Du kan få hjælp til bekæmpelse af skægkræ hos K.S. Specialservice ApS – læs mere på https://www.ksspecialservice.dk/skadedyr