rideskole

Professionel rideskole i Haderslev

Professionel rideskole i Haderslev

editorial

Har du som rytter høje ambitioner – for eksempel om at gå professionelt inden for de nærmeste år? Så har du, foruden en velskolet og velreden hest, en god portion talent og en engels tålmodighed, samtidig brug for de rette rammer og den bedst mulige vejledning.

Begge dele kan du få på et professionelt ridecenter, som deler dine ambitioner, og samtidig kan tilbyde de faciliteter, du og din hest behøver for at udfolde jeres fulde potentiale. Og når der samtidig tilbydes professionel og yderst kompetent undervisning, kan det næsten ikke blive bedre!

Ridecenter Møllen – et ridecenter i international topklasse

Når du melder dig ind i Team Møllen, som driver rideklub og rideskole i Haderslev på Ridecenter Møllen, får du adgang til alle rideskolens top moderne faciliteter. Disse tæller blandt andet en springbane af international standard, et opvarmet ridehus og en ridebane til dressur, som opfylder de internationale konkurrence mål. Vælger du at opstalde din hest på Ridecenter Møllen, kan du regne med top forplejning og de bedste muligheder for dyr såvel som for mennesker.

Samtidig kan du tage kurser og modtage undervisning fra eksamineret berider, og dermed udvikle dig inden for enten dressur eller springning. Du vil møde ligesindede klub medlemmer og samtidig få inspiration fra andre nationaliteter, idet ryttere med deres heste hvert år strømmer til fra hele verden for at deltage i den top kvalificerede undervisning, og nyde godt af de lækre faciliteter.

Find din nye hest hos Ridecenter Møllen

Er du på udkig efter en ny hest til enten dressur eller springning, har salgsstalden hos Ridecenter Møllen altid flere heste til salg. Team Møllens berider står for skoling og ridning af de mange smukke heste – og du kan altid som interesseret køber bestille en fremvisning. Læs mere om Ridecenter Møllen og Team Møllen på team-moellen.dk