Selskabsret- & erhvervsret

Professionel sparring - Selskabsret- og erhvervsret

Professionel sparring - Selskabsret- og erhvervsret

editorial

Selskabsret- & erhvervsret – Vilkårene for din virksomhed 

I etableringen og driften af enhver virksomhed, vil der altid være lovgivning som skal følges. Disse regler og retningslinjer kan for den private person, være problematiske at komme til bunds i på egen hånd. Derfor er det altid et fornuftigt valg at søge professionel, juridisk assistance, ved udvikling eller oprettelse af en virksomhed. Visionen for vores firma er altid at være progressive og at være de bedste, inden for vores fag. Siden vores opstart i begyndelsen af 1900-tallet, er vi fortsat med at fusionere og vokse, til den virksomhed vi er i dag. Med vores hovedkontor i Århus og vores anden base i København, kan vi nu tilbyde professionelle landet over, rådgivning omkring de retslige aspekter af deres virksomheder. Med 95 dygtige medarbejdere, har vi 1438 års samlet erfaring, fordelt over 20 punkter af ekspertise. Under disse punkter falder selskabsret- og erhvervsret. 

De forskellige områder hvor vi kan træde ind med denne ekspertise, omfatter: 

  • Generel selskabsret
  • Virksomhedsetablering, herunder valg af selskabsform
  • Aktionærforhold, herunder ejeraftaler
  • Bestyrelsesforhold og direktørforhold
  • Dirigenthverv
  • Kapitalfremskaffelse, omfattende såvel egenkapitalfremskaffelse (f.eks. venturekapital) og fremmedkapitalfremskaffelse (alle former for lånefinansiering)
  • Etablering af joint ventures og andre strategiske samarbejder
  • Kontraktsret (udarbejdelse af alle former for kontrakter mv.)
  • Forretningsmæssigt baseret rådgivning og sparring på ledelsesniveau om forretningsstrategiske forhold.

Er du i gang med de indledende stadier, af opbygningen af dit firma eller er du allerede veletableret virksomhedsejer? Uanset hvor i processen du måtte befinde dig, så vil en virksomhed i udvikling, altid møde nye udfordringer, som kræver handling. Vi har en direkte online kontakt til Erhvervsstyrelsen, som giver os muligheden for at tilbyde vores klienter, en effektiv og behændig håndtering af selskabsretlige registreringer. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med stiftelse af selskaber, vedtægtsændringer, kapitalforhøjelse mv.

Har du brug for en erhvervsadvokat og ønsker du mere information og rådgivning, omkring de mest gavnlige muligheder for din virksomhed? Så kan du med fordel se mere på Holst Advokaters hjemmeside, hvor du vil finde mere information omkring dette.