Time2bike, mountainbike, citybike, racercykel

Ræs om kap med racercykler

Ræs om kap med racercykler

editorial

Man behøver ikke være professionel cykelrytter for at få lov til at ræse på racercykler.

Det er muligt at finde en aflukket bane, hvor man kan køre rundt alene for at slå sin egen rekord, eller man kan konkurrere med andre om at være den hurtigste.

Så er der også ruter i skovarealer, hvor man kan ræse rundt, men det kræver nogle gange en mountainbike for at forcere de områder.

Heldigvis kan man få begge dele hos www.time2bike.dk.

Selvom man ikke ønsker at gøre karriere i den retning med cykling, så skal man jo stadig have den rette cykel til det givne formål, og den finder du hos denne forhandler.

Skulle du endda have aspirationer om at gøre det seriøst med cykling, så kan du også skaffe kvalitetscykler herfra, som selv professionelle ville sige god for.

Få udfordret dig selv med en racercykel

Danmark er også en gal cykelnation, hvor der findes mange cykelløb, hvor helt almindelige mennesker kan deltage, så du kan næsten deltage i et cykelløb hver weekend året rundt, hvis du har mod på at rejse lidt.

Her er løb til dem, der virkelig mener det seriøst og vil udfordre sig selv på højt plan, men der er også de løb, hvor både store, små og amatører kan være med, hvor det måske mere er en paradevisning.

Med sådan en cykel her kan du lære at køre hurtigt, men du kan også slå personlige rekorder alene eller sammen med andre, hvor det eventuelt både gælder om at slå den hurtigste tid OG komme først i mål.

Den her racercykel kan du da også bruge til almindelige, dagligdagscykelture, hvor du skal besøge venner, cykle på arbejde eller bare ned at handle.

Og når det så er blevet tid i weekenden til at komme op i det høje gear og tage det flotte udstyr på, så er cyklen også klar til dette formål.