Rengøring

Rengøring der bestilles på nettet

Rengøring der bestilles på nettet

editorial

Lad os give kontoret en omgang

Når du møder ind på dit kontor hver morgen, bør du kunne forvente at komme til et rengjort lokale. Et rum hvor skærmene er tørret af, gulvet er støvsuget, og papirkurven tømt. Kort sagt kontoret har fået en ordentlig omgang, så du kan holde ud at være der i løbet af din arbejdsdag. Det betyder også, at du aldrig skal bekymere dig om at invitere kunder, støvallergikere eller bekendte med ind på dit kontor. For efter vores dygtige personale har svunget klarluden og støvsugeren, er der så rent, som der overhovedet kan blive. Så i stedet for at du får støvmider og baciller indenbords, når du trækker vejret, så kan du i stedet mærke duften fra vores rengøring. For når du har fået gjort rent af DetVarDetMinVen (DVDMV), så er du aldrig i tvivl om det.

Prøv vores standardpakke

Hos DVDMV tilbydes du både en-gangs-rengøring eller rengøring over en ubestemt periode. Det er helt op til, hvad der er behov for. I branchen er DVDMV kendt for at levere et virkeligt godt kvalitetsprodukt til en rigtig god pris. Vi mener nemlig ikke, at det skal koste en bondegård at få gjort ordenligt rent. I stedet tilbyder vi vores populære standardpakke, som blandt andet indeholder støvsugning, gulvvask, aftørring og badeværelsesrengøring.

Bestil din rengøring online

DVDMV er de usynlige hænder, der hurtigt og effektivt møder meget tidligt ind om morgenen og sikrer, at din arbejdsplads kommer til at skinne om kap med solen. Vi holder til i København og rykker ud i hele hovedstadsområdet. Når du rekvirerer os til rengøring, så er transporten med i prisen. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om den grundige rengøring, vi tilbyder dig og din virksomhed. Her kan du også bestille vores dygtige personale via vores onlineformular. Det betyder, at du døgnet rundt kan bestille rengøringshjælp fra DVDMV. Vi har valgt denne onlineløsning, så du slipper for at sidde i en ærgerlig telefonkø og spilde tiden.