revision

Revision udføres for alle

Revision udføres for alle

editorial

Man forestiller sig sådan nogle revisionsmennesker og regnskabsmennesker som nogle, der går i jakkesæt og kun mænger sig med klienter af samme type, der er i business-kategorien af kontorarbejde og med høje direktørlønninger.

Men der findes jo mange typer af erhverv ude i alene bare det danske samfund, hvor man kan have en fisker, der skal have lavet skatteregnskab i Esbjerg, til at man har en kørende sælger, der lige vil have hjælp til momsafregning i sit selvstændige firma.

Så selvom man har olie op og ned ad kroppen, så er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan finde ud af at drive en forretning: man er måske faktisk meget godt til det, men der er lige de finansielle aspekter, som man gerne vil have hjælp til eller helt få ordnet for sig.

Og det har alle mennesker da også ret til.

Revisionsarbejde skal tilbydes alle

Det kan da godt tænkes, at der er nogle revisionsfirmaer, der har specialiseret sig i at hjælpe bestemte former for virksomheder, men som udgangspunkt bør det være muligt for alle erhvervsdrivende at anskaffe sig revision, der vil hjælpe en.

Har man en ordentlig virksomhed, så er der helt sikkert nogle, der gerne vil hjælpe en med, hvad man skal have rådgivning og hjælp til, eller hvis det helt skal klares for en.

Og det er også gode penge givet ud, for det kan spare en for en masse hovedpine og tid, som man kan bruge på at få ens forretning til at løbe rundt.

Man kan jo lige så godt overlade nogle opgaver til nogle mennesker, der har bedre forstand på det, så man i ens firma kan koncentrere sig om kerneydelser og ekspandere eller bare betjene kunderne.

Så skal der ikke længere afsættes tid efter arbejdet til at klare regnskabet, når det løbende bliver ordnet for en.