feriebolig i sydfrankrig

Sådan får du en lækker og billig feriebolig i Frankrig

Sådan får du en lækker og billig feriebolig i Frankrig

editorial

Du tror måske, vi lægger op til at fortælle dig om noget, der kan minde om et pyramidespil eller noget, der på en eller anden måde snyder dig.

Eller at du ender med en faldefærdig bolig i Sydfrankrig, der ikke er beboelsesværdig og snart bliver lukket af myndighederne.

For det kan da ikke være rigtigt, at det faktisk er muligt at anskaffe sig en lækker bolig i Sydfrankrig, som man kan besøge mange gange om året, uden at det kommer til at koste kassen for en – og så endda helt lovligt?

Men jo, sådan ligger landet faktisk, og det vil vi gerne fortælle dig mere om i denne artikel.

Rigtig mange danskere har ikke råd til ferie og da slet ikke længere sydpå, og hvis man endelig får råd til den slags, så har man enten ikke mange penge at gøre godt med til transport, forplejning og souvenirs på turen, eller det ender med at blive en engangsoplevelse, fordi det tærer på fællesøkonomien.

Dog er løsningen faktisk ‘fælles’ i forbindelse med at anskaffe sig en lækker feriebolig i Sydfrankrig.
Det er jo klart, at det er endnu færre danskere, der har råd til at eje en bolig i Sydfrankrig, men når vi herhjemme kan deles om så mange andre ting såsom kollegieværelser, andelslejligheder og sommerhuse, hvorfor skulle man så ikke kunne gøre det med sommerhuse i udlandet?

Det er netop lige det, man kan, og det gør man med 21-5s luksuriøse ferieboliger i sydfrankrig, som er den bedste, billigste og mest behagelige måde at få del i en lækker feriebolig i Sydfrankrig.

I korte vendinger handler det om, at man er flere familier om at dele om en feriebolig i Sydfrankrig, så man deles om udgifterne.

Og bare rolig, man behøver ikke bo under samme tag samtidig. Man fordeler boligen mellem sig på de udvalgte tidspunkter.

Læs mere om konceptet ved at følge linket herover.