brugte biler maribo

Sådan får du mest for din brugte bil

Sådan får du mest for din brugte bil

editorial

Med mindre at ens bil er så gammel og slidt at den blot skal til skrot, plejer de fleste at sælge den og når den bliver solgt, er det jo naturligt at man gerne vil have så meget så muligt for bilen, hvilke betyder at du reelt skal tænke salg når du køber bilen.

En af de ting du skal være opmærksom på, er at det er nemmere at sælge en bil i en neutral farve også selvom du allermest har lyst til at få den malet lilla og have farvestrålende blomster på. 

Går du med planer om at sælge din nuværende bil og købe en ny, kan du med fordel lade den indgå i handlen. Ofte er det muligt at få mere for den gamle bil, når man køber en ny. Du kan blandt andet se på brugte biler i Maribo.

Pas på bilen

Det siger sig selv at jo mere velholdt bilen er, jo mere vil du også få for den når den skal sælges. Undlad derfor at ryge og spise i bilen. Fedtede fingre gør ikke noget for dit salg. Overhold bilens service og husk at bruge et autoriseret værksted.

Når du skal sælge så tage vellignende billeder og lav en beskrivelse, der er så sandfærdig som muligt. Både de positive og de negative ting ved bilen. Det gør det nemmere at sælge bilen, da en mulig køber ved hvad han skal ud og kigge på. 

Få evt. lavet små skønhedsfejl som vil få bilen til at se pænere ud, uden at du har brugt tid på det. Husk også at ryd op og gør bilen ren. Både ind som ude. 

Når du skal sælge har du reelt to muligheder. Du kan vælge at sælge til en forhandler eller også kan du selv sælge den. Ved at bruge en forhandler, får du måske mindre for bilen, men du sparer også tid på at sælge den.