vvs service

Sådan finder du et godt VVS-firma

Sådan finder du et godt VVS-firma

editorial

Skal du i gang med at renovere dit badeværelse eller har du nogle rør ude i køkkenet, der driller dig? Så skal du ud og finde en VVS-mand. Der findes mange VVS-firmaer, så derfor kan det godt være lidt overvældende med alle de tilbud, som der er. Derfor har vi listet nogle gode råd til dig, så du ved hvad du skal kigge efter, når du skal hyre et VVS-firma. 

1. Få anbefalinger fra bekendte

Hvis du er lidt på bar bund om hvilket firma, som du skal kontakte, så kan vi anbefale du får anbefalinger fra bekendte. Det er altid rart med andres vurderinger, når det kommer til kvaliteten af en serviceydelse. Du har sikkert familiemedlemmer eller venner, der har fået hjælp fra et VVS-firma før. Så du kan hente lidt hjælp ind derfra. Ellers kan du også prøve at søge på Google efter VVS-firmaer nær dig. Hvis du f.eks. bor i Nordsjælland, så kan du søge på “vvs service i Frederikssund“, og se hvilke resultater det kan give. 

2. Læs anmeldelser

Hvis der er ingen i din omgangskreds, som kan være behjælpelig med anbefalinger, så kan du udnytte lejligheden til at læse anmeldelser af VVS-firmaet. De fleste VVS-firmaer har i dag en hjemmeside, som du kan besøge. På denne hjemmeside vil der være en masse rosende ord om firmaet, som de selv har skrevet. Det stemmer måske ikke altid overens med virkeligheden. Derfor kan vi anbefale, du læser andre folks anmeldelser af VVS-firmaet, som du har i tankerne. Det kan give dig et bedre overblik over deres arbejde og om de kan levere fredstillende resultater i sidste ende.

3. Få flere tilbud

Hvis du skal i gang med at renovere badeværelset eller rørene under din håndvask i køkkenet, så kan det være smart at få flere tilbud fra forskellige VVS-firmaer. Det kan blive nødvendigt, hvis du har et stramt budget eller du gerne vil undgå at blive snydt for penge. Derfor kan du ringe rundt til 2-3 forskellige VVS-firmaer, og tage en uforpligtende snak med dem. Så kan du bedre vurdere, om hvem der kan klare opgaven til den mest fornuftige pris og med det rette håndværk.