affaldshåndtering

Sådan håndterer du affald i virksomheden

Sådan håndterer du affald i virksomheden

editorial

Der er i dag mange virksomheder som arbejder med brandfarligt affald eller generelt affald der kan skade miljøet. Her er der er stort ansvar for alle virksomheder i at håndtere, sortere og korrekt transportere det farlige affald til de rigtige steder. Hvis ikke det bliver gjort korrekt, kan det udløse bøder, da det er virksomhedens ansvar. 

Er du i tvivl om din virksomhed håndterer affaldet korrekt, så kan du måske blive en smule klogere på det ved at læse med her. Vi kommer med svar og løsninger til, hvordan du håndterer dit affald korrekt som virksomhed.

Det kan være svært som virksomhed at holde styr på om ens affald bliver sorteret korrekt og det kommer de rigtige steder hen, hvis du ikke har meget nøje styring med det i dagligdagen. Det kan være alt lige fra batterier til materialer der er brandfarlige. 

Hvis du ønsker professionel hjælp og assistance til det, kan du med fordel kontakte en virksomhed der er specialiseret i korrekt affaldshåndtering.

affaldshåndtering

Hvordan sikrer du virksomheden mod korrekt affaldshåndtering?

Hvis du har farligt affald i virksomheden, er det en god ide at få lavet en aftale, som passer til virksomhedens behov. Dermed er det ikke en opgave, som du skal bruge tid og kræfter på. Her vil den aktuelle samarbejdspartner stå for at lave containere og affaldsspande der er emballeret efter korrekt affaldssortering.  

Når du vælger en virksomhed til at hjælpe med affaldshåndtering, er det vigtigt at vælge en samarbejdspartnere der udfører en korrekte deklarering og korrekt transport af det farlige affald. For at kunne transportere det farlige affald sikkert, kræver det også virksomheden har det korrekte beskyttelsesudstyr.

Find professionel hjælp til affaldshåndtering

Hvis du leder efter en professionel samarbejdspartner til at hjælpe din virksomhed med håndtere det farlige affald, så kan vi varmt anbefale fortum.dk. Her kan du få skræddersyet en aftale som passer til din virksomhed.