strygemærker

Sådan kan du fikse dit ødelagte tøj

Sådan kan du fikse dit ødelagte tøj

editorial

De fleste har prøvet at finde et hul i deres yndlingstrøje eller bukser. Men huller i tøjet betyder ikke nødvendigvis, at det skal være sidste gang du går med tøjet. Der findes nemlig nogle ting du kan gøre for at fikse skaderne eller give dit tøj nyt liv igen. Hvis du vil vide mere om emnet, så kan du læse med her. 

Du kan sy tøj sammen igen

Når du står med et hul i tøjet, som bestemt ikke ser særlig kønt ud, eller du synes at hullet slet ikke høre til, så kan du vælge at sy hullet sammen igen. Det kræver kun en nål og noget tråd, og så kan du selv vurdere, om hullet skal forsvinde helt, eller om dit tøj skal have et helt nyt mønster eller noget helt tredje. 

 

Du kan forvandle dine bukser til shorts

Hvis hullet i dine bukser er alt for stort, og de ikke står til at redde, så kan du også vælge at forvandle dine bukser til shorts. Eller du kan klippe ærmerne af din bluse, så den bliver til en ny t shirt. Det kræver mod, men mulighederne er mange, og du kan helt selv bestemme. Måske er du heldig at starte en helt ny trend. 

 

Brug strygemærker

Hvis du føler at det er alt for krævende at sy, eller du ikke har mod nok til at klippe i dine elskede bukser, så er strygermærker lige noget for dig. Strygemærker er smarte. Det er mærker du kan købe, og så kræver det bare et strygejern, som du stryger hen over strygemærket, og så er hullet i dit tøj lappet. Der findes et hav af strygemærker i forskellige former, farver og motiver som du kan vælge i mellem. Så du finder helt sikkert noget, der passer lige præcis til hullet i dit tøj.