suttesnor

Sådan når du godt i mål med at lave en suttesnor

Sådan når du godt i mål med at lave en suttesnor

editorial

Kan du godt lide at kaste dig over kreative projekter, som du kan fordybe dig i? Så kan der være ekstra god grund til at lave en suttesnor til dit eget barn eller en kommende mor. En suttesnor kan nærmest gå hen og blive uundværlig i barnets første år, da sutten hurtigt kan blive tabt eller forsvinde i barnevognen, sengen, autostolen m.m. Heldigvis er det her, at en suttesnor hjælper med at holde styr på sutten. 

Hvis du skulle være det mindste i tvivl om, hvordan du når i mål med at lave din egen suttesnor, så læs med herunder.

Tips til at nå godt i mål med en suttesnor 

Når du skal forsøge dig med at lave en suttesnor, så kan du starte med at søge online efter forskellige guides. Du behøver ikke lede ret længe, før der dukker gode vejledninger op til, hvordan du selv når i mål. Når det er sagt, så vil du ofte opleve, hvordan du skal ud i diverse hobby-butikker og købe alle de materialer der skal bruges – og her er det et must, at materialerne ikke indeholder giftige stoffer, i og med at barnet helt sikkert også kommer til at have snoren i munden.   

Hvis du tænker, det bliver en smule bøvlet, at du skal rundt og købe alt til den kommende suttesnor, så er der heldigvis en anden løsning. Den løsning er, at du køber alt til suttesnoren ved et firma, som også lavet vejledninger til, hvordan du laver din egen suttesnor. På den måde sparer du en del tid, du kan komme hurtigere i gang, og du er mere sikker på, hvad det er for nogle materialer, der tages i brug. 

Et af de steder hvor du både kan finde en god vejledning samt købe materialer til en suttesnor er her: https://xn--brnebutikken-vjb.dk/information/inspiration/