Audi Q2

Sådan øges komforten i din Audi Q2

Sådan øges komforten i din Audi Q2

editorial

Flere forskellige metoder er mulige at indstille og gøre det behageligt i den Audi Q2, som du ejer.

Det handler nemlig både om, at du skal kunne holde ud at køre i bilen eventuelt længere tid ad gangen, og hvis du netop skal ud på nogle længere køreture, så er det evident, at du maksimerer køreglæden.

Heldigvis er der flere ting, som du kan gøre for, at du får det optimale ud af at køre i din Audi Q2.

Husk dog altid på, at disse indstillinger ikke må overstige, hvad der er tilladt at gøre ved. Vi mener sådan set ikke, at du går hen og laver foranderligheder ved den Audi Q2, som egentlig kun er til æstetisk forandring, som nogle gange kan bryde loven ved sin blotte implementering.

Men vi taler om, at du ikke skal forandre noget ved bilen i forbindelse med din kørsel, som kan øge chancen for, at du ikke kan følge med i trafikken omkring dig, eller du unødigt udsætter sig selv for større farer end nødvendigt, hvis der skulle opstå et uheld.

For eksempel kan man blive fritaget for at køre uden sele, men der er jo en grund til, at den sele er en del af standardudstyret i stort set alle moderne biler, så selvom du føler, den måske strammer omkring maven, så lad den sidde på dig.

Hvis nakkestøtten ikke hviler godt nok mod dit hoved, kan du indstille denne, men sørg altid for, at dit hoved har konstant kontakt med nakkestøtten, da det forøger chancen for mindre skader, hvis der skulle ske et uheld.

Sædets indstillinger kan også justeres, men det skal ikke gøres så radikalt, at du ikke kan kigge ud af frontruden, sidespejlene eller bakspejlet, men nogle indstillinger kan du dog godt justere på.

Forøg således køreglæden, men lad det ikke overstige sikkerheden.