højttalere

Sådan opbevarer du dine højttalere

Sådan opbevarer du dine højttalere

editorial

Der er ikke noget bedre for en ægte drengerøv, der ikke vil gå ned på god lyd, når han har købt et par geniale højttalere fra HiFi-Freaks.dk og kommer hjem og stolt præsenterer dem for resten af husstanden som det nye “medlem”.

Dette er ingen kønsdiskrimination, men det er oftest manden i hjemmet, der gerne vil have et par bombastiske højttalere stående, hvor der måske kun lige er tænkt på, om de passer ind rent størrelses-mæssigt, men ikke har overvejet, om deres design passer ind med indretningen – som kvinden oftest har stået for.

Derfor er det altid bedst at konsultere de andre medlemmer i hjemmet, helst de andre voksne, hvilke højttalere man ønsker at have stående derhjemme, hvorfor man bevendt kan kigge på HiFi-Freaks.dk sammen og se, hvilke højttalere man ønsker sig, og hvilken størrelse og design de skal have.

For ellers kan man risikere at komme hjem stolt med de højttalere og blot blive henvist til, at dem er der ikke plads til, hvorfor de bliver henvist til loftet eller kælderen, hvor man allerede er i færd med at indrette en mandehule. Men man er måske kommet lidt bagud i det projekt.

Måske står du ikke i ovenstående situation, da du simpelthen bare vil udskifte nogle gamle højttalere med nogle nye, hvorfor de gamle skal opmagasineres, indtil du beslutter, om de skal sælges, bruges i et andet rum eller gives bort.

Så står man stadig med nogle højttalere, der skal stilles væk.

Men man kan ikke bare fluks stille dem væk, hvor hvis man sætter dem ind i et rum, hvor der er stor temperaturforskel grundet manglende eller dårlig isolation, så kan det sætte sig i højttalerne og ødelægge dem.

Har man endvidere fugtproblemer, så kan man også risikere, at de går i stykker på den måde.

Den bedste løsning er at placere dem i et rum, der er isoleret og kan reguleres med varmen. Ellers skal man leje et lokale et andet sted, hvor man kan opbevare højttalerne.