festartikler

Sådan skaber du en mindeværdig fest

Sådan skaber du en mindeværdig fest

editorial

Når vi skal arrangere særlige begivenheder såsom fødselsdage, bryllupper eller konfirmationer, så vil mange af os gerne gøre det ekstra godt. Vi vil gerne vise, at vi har sans for detaljen, og vi vil gerne skabe en helt særlig stemning for vores gæster. Men hvordan gør man lige dette udover at servere mad og drikke?

Løft festen til et nyt stadie med den perfekte pynt 

Hvis du gerne vil løfte din fest til et helt nyt stadie, så er det vigtigt, at du tænker på pynten. Pynten er nemlig det, der giver din fest personlighed, og det er netop det, der gør, at det er et sted, hvor dine gæster har lyst til at være. Det er pynten, der er med til at skabe hygge, smil og gode minder, og det er derfor et af de vigtigste punkter, når du skal arrangere en fest eller begivenhed. Med det får du en mindeværdig fest, som dine gæster sent vil glemme. 

Disse festartikler skal du vælge til din fest 

Der findes et væld af forskellige festartikler, når du skal pynte op, men en god idé er altid at skabe et form for tema eller en rød tråd, så det ikke bliver rodet.

Til fødselsdagen kan du eksempelvis gøre det festligt ved at placere flag rundt omkring i rummet og hænge flotte guirlander op. Derudover kan du pynte bordet med serpentiner samt tallerkener og krus, der matcher. Hvis det derimod er et bryllup, du er ved at arrangere, så bør du overveje at vælge noget mere simpelt og elegant pynt. Det kunne være et smukt banner, hvor der står Mr. & Mrs., der leder ind til et rum med et smukt dækket bord pyntet med en yndig blonde løber, rosenblade og pyntediamanter. 

Hvis du i stedet er ved at planlægge en barnedåb, så kan du give den gas med små barnedåbs figurer på kagen, søde bamser og sutteflasker på bordet og fine balloner i enten blå eller lyserød. Hvis det derimod er en konfirmation, så kan du gøre det festligt med en konfirmations figur samt en smuk bordløber sat sammen med matchende bordkort, pyntediamanter og servietter.

Hvis du har fået lyst til at løfte din fest til et nyt stadie, så klik ind på Ctiparty.dk. Her finder du et stort udvalg af skønne festartikler, der med garanti vil skabe glæde, smil og en festlig stemning.