broderirammer

Sådan vælger du den rette broderiramme

Sådan vælger du den rette broderiramme

editorial

Når du arbejder med broderi på et professionelt plan, er en broderiramme helt uundværlig for dig at have. Den sikrer, at stoffet ligger stramt, så du nemt og effektivt kan få maskinen til at brodere på stoffet. Derudover er den med til at skåne dine arme og hænder, hvilket igen er med til at sikre, at du kan beholde dit arbejde i mange år fremover. 

Der findes en række forskellige former for broderirammer, som du har mulighed for at vælge til din virksomhed. Et af de steder, hvor du blandt andet kan finde et stort udvalg, er på skovtex.dk. De har specialiseret sig i forhandle maskiner og tilbehør til dig, der arbejder med tekstil. Du kan derfor også finde et stort udvalg af symaskiner, broderimaskiner og lyskasser. 

Når du skal vælge en broderiramme, er det først og fremmest vigtigt, at du tager udgangspunkt i, hvor på stoffet du skal brodere henne. Nogle rammer egner sig bedst til, hvis du skal brodere på lommer, ærmer og skjorteflipper. Hos skovtex.dk er det særligt rammerne fra Fast Frames, der er gode til det. De andre rammer fra HappyJapan og Mighty Hoop egner sig bedre, hvis du skal brodere på større stykker af tøj. 

Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at du ser på, hvordan du gerne vil sætte rammerne fast på stoffet. Rammerne fra Mighty Hoop bliver holdt sammen af kraftige magneter. De er derfor meget nemme for dig at justere, så de kommer til at sidde det helt rigtige sted på tøjet. Det er med til at gøre, at du får langt mindre besvær med at placere dem rigtigt. 

Der er altså flere forskellige faktorer, som du bør tænke over, når du skal vælge broderirammer. Der er ingen ramme, der er den rigtige for alle. Det handler derfor om, at du tænker over, hvilken der er den rigtige for dig.