emaljering

Sæt badekarret i stand med en emaljering

Sæt badekarret i stand med en emaljering

editorial

Er der noget mere afslappende end et dejligt varmt karbad som afslutningen på en hektisk dag? Det er der nok næppe. Når det varme vand omslutter kroppen, og man indhylles i duften af de tilsatte olier, sæber eller urter, kan man nærmest mærke stressen fordampe. Og når seancen kan foregå inden for hjemmets fire trygge vægge er det nærmest helt perfekt.

Mit gamle badekar er slidt og skrammet – hvad gør jeg?

Alt dette er selvfølgelig betinget af at det badekar du har stående på dit badeværelse er i fin stand. Der er ingen som har lyst til at tage lange varme bade i et badekar hvis emalje er skrammet, ridset og præget af grimme misfarvede plamager.

Et sådant badekar er ikke alene direkte uappetitligt at se på. Det kan også være forbundet med en helbredsmæssig risiko at tage bad deri. De misfarvede pletter, hvor emaljen er slidt, kan nemlig huse bakterier, svampe og andre mikroorganismer som potentielt kan være skadelige for din sundhed.

Derfor bør du, før du nedsænker dit legeme i det lune vand, sørge for at dit badekar er renoveret i en grad så emaljen fremstår stærk, glat og ensartet. Og en sådan renovering kan du få foretaget hos en dygtig badekarsmaler.

Lad din lokale badekarsmaler renovere dit gamle badekar

Hvis skaderne på dit badekar fortrinsvis er af overfladisk art vil en såkaldt reemaljering nemlig være fuldt tilstrækkelig for at få dit badekar til at stå som nyt igen.

En reemaljering er både billigere og langt mindre tidskrævende end en udskiftning af badekarret. I løbet af omtrent fire timer vil en badekarsmaler kunne renovere dit badekar – og efter et døgns hærdning vil emaljen fremstå skinnende og solid, som var badekarret ganske nyt.

Du kan finde din lokale badekarsmaler i København hos Emaljespecialisten. Klik ind på https://emaljespecialisten.dk/ og få et tilbud på emaljering af badekar.