krydstogt middelhavet, middelhavscruise, middelhavs krydstogt

Se Middelhavet fra en anden vinkel

Se Middelhavet fra en anden vinkel

editorial

Ønsker du at overraske din kære eller din familie med en utraditionel ferie. 

Book et cruise og sejl rundt i Middelhavet på cruise ship og nyd det smukke azurblå hav, de små eksotiske fiskerlandsbyer og de metropolske byer som Athen og Barcelona. 

Et krydstogt er for alle uanset alder. Du kan tage afsted alene, som familie med børn eller på en romantisk ferie sammen med din elskede. Et krydstogt skib er så stort, at der er mulighed for at din ferie bliver lige som du ønsker det. Du kan ligge dagen lang og lave ingenting eller du kan deltage i de aktiviteter der bliver arrangeret. Der er arrangementer for en hver smag og alder. 

Tag på tur

Når krydstogtskibet ligger til land, er det muligt at tage på tur. Det kan du gøre på egen hånd eller du kan booke en tur hos en erfaren guide, der vil vise dig de bedste seværdigheder stedet har at tilbyde. Du kan også vælge at blive tilbage på skibet. Alt efter hvad du har lyst til lige den dag. 

Nogle gange vil skibet blot ligge til en enkel dag, andre gange i længere tid. 

En undervurderet fordel ved et krydstogt

En af de ting der ofte er undervurderet ved et krydstogt er, at der ikke er noget spildtid og du slipper for at skulle pakke ned og op, samtidig med at du oplever en masse nye og spændende steder. Du har det samme værelse og skal ikke bruge tid på at tjekke ind og ud. Være urolig for om der nu er sket en fejl eller om hotellet nu også lover det det siger i annoncen. Du kan koncentere dig fuldstændig om at have en god og afslappende ferie, samtidig med at du får set, hvad Middelhavet har at tilbyde af spændende og unikke oplevelser.