king louie

Seje og trendy styles fra hollandske King Louie

Seje og trendy styles fra hollandske King Louie

editorial

King Louie er et brand i en liga for sig. Gennem de seneste tre årtier har det hollandsk funderede brand skabt mode i en stil, som bedst kan beskrives som en mellemting imellem retro og klassisk. Kvinder i alle aldre kan begå sig i modetøj fra King Louie – de farvestrålende print i raffinerede mønstre er nøje tilpasset hverandre, således at du med fordel kan blande flere forskellige styles på tværs af kollektioner uden at det samlede indtryk bliver unødigt spraglet.

Kjoler fra King Louie er kendetegnet ved deres suveræne pasform og vintage inspirerede print. King Louie er i den grad et brand, som tør være sig selv, og stå ved alle aspekter af sin egen individualitet – lige som de kvinder, tøjet er tiltænkt.

Dertil kommer, at King Louie er en del af Fair Wear Foundation – en uafhængig institution, der arbejder for at forbedre arbejdsforholdene i beklædningsindustrien. Når du køber modetøj fra King Louie, er du således med til at sikre bæredygtigheden inden for fremstilling af modetøj.

Stort udsalg af King Louie hos Superlove

Hvis du er på udkig efter det smukke og raffinerede modetøj fra King Louie, kan du med fordel tage et kig på Superlove.dk. Her finder du et velassorteret udvalg af jakker, frakker, kjoler, nederdele, skjorter, bluser, cardigans og diverse strik fra King Louie og andre kvalitets brands så som 2nd ONE, And Less, Basic Apparel, Blue On Blue, Coatpeople, Danefæ, King Louie, Lollys Laundry, Mads Nørgaard, MDK, Minus, Modström, Nümph, Parajumpers, PBO, Project AJ117, Rains, Rosemunde, Six Ames, Stig P, Storm & Marie, Who’s That Girl og Selfhood. Superlove.dk er den online shop tilhørende den københavnske modebutik Superlove, som med to beliggenheder i Indre By er en stor succes.

Når du handler online på Superlove.dk, får du del i samme gode kundeservice, og selvfølgelig adgang til samme store udvalg af modetøj, som kunderne i de fysiske butikker.