senge, luksus senge

Senge - hvordan vælger du den helt rigtige?

Senge - hvordan vælger du den helt rigtige?

editorial

Sengen er et af de vigtigste møbler i hjemmet. Her bruger du nemlig mange af døgnets timer. Den skal være behagelige. Blød, men ikke for blød. Fast, men ikke for fast. Der findes mange individuelle krav til, hvordan en seng skal være udformet. 

Du kan læse med i denne artikel og få gode råd til at vælge en seng, der passer til netop dine behov. 

Senge – 5 gode tips til at vælge den helt perfekte

Hvordan finder du (eller I) egentlig en seng, der lever op til dine ønsker og behov? Tænk grundigt over nedenstående punkter, så er du (eller I) langt bedre forberedt på at shoppe senge

1. Blødhed / hårdhed? Skal der være memoryskum

2. Sengetype – Sengestel eller -gavl? F.eks. med opbevaring nedenunder?

3. Madras – Boxmadras, springmadras, topmadras?

4. Funktioner – Med eller uden elevation?

5. Størrelse – Enkelt? Trekvart? Dobbelt?

Der er mange tinge at overveje, inden du (eller I) køber ny seng. Der findes så mange forskellige sengetyper, madrasser, funktioner, størrelser og hårdheder.

Hvis du overvejer nogle af disse ting, inden der skal købes ny seng, bliver det langt lettere at indsnævre udvalget. Det bliver også nemmere at henvende sig til en ekspedient i butikken eller søge mere præciseret online. 

Inspiration til at finde en skøn seng

Der er mange måder at vælge sin nye seng på. Det kan være ude i butikken, hvor man kan afprøve forskellige modeller. Mange vælger dog også at købe deres nye seng online. 

Online er bestemt et sted, hvor man kan finde meget inspiration til sin nye seng. Det kan både være i form af at browse webshops og se, hvilke senge de forhandler.

Men det kan også være på sociale medier. Her kan man få meget inspiration til at gøre sengen hyggelig med pænt sengetøj, puder osv. Der er faktisk inspiration til indretning af hele soveværelset.