BiOrb

Shop BiOrb, når du handler akvarier

Shop BiOrb, når du handler akvarier

editorial

Står du og mangler et akvarie?

Så kender vi det alle; det kan nogle gange være sjovere at gå ned og mærke og føle på de forskellige designs og typer. Det der med at “kigge med øjnene” kan godt være en gammel “saying” – ikke desto mindre gælder den stadigvæk for en del af os. 

Og det gælder måske også, når det kommer til dine fisk. Her ville du måske gerne ned i din lokale dyreforhandler for at købe akvarie og accesories, men grundet Corona, kan du måske være begrænset i at gå ud. Du synes måske ikke, det er så hensigtsmæssigt mod andre, eller omvendt kan du være én af de udsatte, der ikke vil smittes selv.

Holder dig kørende hjemmefra

Heldigvis sørger Biorb shoppen for at holde dig kørende hjemmefra – blot med et klik, og så er du i hus. Her kan du frit vælge, om du vil have det ene eller det andet. 

Når det er sagt, er vi dog som forbrugere også blevet utroligt dovne – ikke blot på grund af Corona. Af samme årsag, har dét at shoppe online, været en trend længe, og de fysiske butikker vælder ikke ligefrem op. Corona eller dovenskab – eller noget helt tredje? Online shoppen er kommet for at blive. 

Lille dyr, meget indkøb

Selvom fisken som jo bekendt ikke ligefrem kan prale af, at være det største kæledyr til dato, så skal man altså ikke undervurdere dens tilbehør. Der skal nemlig ikke blot købes det velkendte akvarie. 

Der findes tonsvis af accesories, som du kan købe til dine fisk. Nogle vil måske tænke, “det en fisk – det fuldstændig ligegyldigt, de ligger ikke engang selv mærke til det!” Og det gør de måske heller ikke. Men tro det eller – et akvarie lyser også mere op og tager sig bedre ud i for eksempel stuen, eller hvor det nu engang må stå, hvis det er dekoreret. Det kan eksempelvis gøres koral dekorationer eller noget helt andet – mulighederne er mange.