hundelegetøj

Shop hundelegetøj til din bedste ven!

Shop hundelegetøj til din bedste ven!

editorial

Legetøj til hunde er både effektivt til at underholde din hund, når den er alene hjemme, men det fungerer også stimulerende og udvikler hundens evner. Der findes et væld af forskelligt hundelegetøj – alt fra bolde og andet kasteskyts, som hunden skal hente til bidelegetøj med alskens skøre lyde. Nogle gange er det næsten som om, at legetøjet giver os ejere lige så meget sjov og morskab, som vores hund får ud af det! 

Vil du vide, hvad nogle af de mest typiske slags legetøj til hunde er? Så læs med her!

4 typiske slags hundelegetøj

Der findes utrolig meget legetøj til hunde, og som ny hundeejer er man ofte tæt på at købe sig helt fattig i det. For der er jo bare lige den der anden ting, som er endnu sjovere, end den man købte i går. Men hvad er egentlig de mest typiske slags legetøj til hunde?

1. Bolde – det kan være alt fra store fodbolde til tennisbolde eller små bolde, som man kan putte godbidder i. 

2. Reb – de kommer i alskens former og farver, og er bare et af de mest klassiske slags hundelegetøj. Du kan prøver kræfter med din vovse og se, hvem der holder fat i længst tid. 

3. Bidelegetøj med lyd i – you love them or hate them. Hvis det er det sidste, så er der ikke noget værre end, når familie eller venner lige synes, at det er sjovt at købe noget med lyd i til din hund. 

4. Bamser – kan være bedst til små hunde, da de ikke holder så længe med større hunde, hvor det helst skal gå voldsomt til. 

Find et stort udvalg af legetøj til hunde til fornuftige priser

Hos den online butik Dyreverdenen kan du finde et kæmpestort udvalg af legetøj til hunde. Gå på opdagelse efter det næste sjove eller aktiverende legetøj til din bedste ven i dag!