Trampolin

Sjov og givende motion med en trampolin

Sjov og givende motion med en trampolin

editorial

Sommeren er lige rundt om hjørnet – og allerede nu tegner den til at blive aldeles storslået. Vi kan med andre ord se frem til lange, solrige dage med blå himmel lette briser samt lune, lyse aftener på terrassen.

De voksne har tradition for masser af udendørs aktiviteter, alene såvel som sammen med venner, naboer eller familie. Men er man som barn vant til at bruge tid med sin iPad i sofaen, kan det godt være svært at finde den nødvendige inspiration til at tilbringe tid udendørs.

Hvordan aktiverer jeg mine børn sommeren over?

Ser du helst at ungerne får noget motion og en vis portion sol og frisk luft når nu vejret er til det? Så burde du overveje at investere i en have trampolin. Langt de fleste børn kan godt se morskaben i at lege på en have trampolin. Der er mulighed for at udfordre sig selv eller kammeraterne med avancerede spring, og dermed lære nye teknikker.

En trampolin stiller krav til såvel balance som til koordination og motorik. Derfor er en trampolin et rigtig godt bud på et stykke legetøj, som er både morsomt og nyttigt for dit barn. Og så kan du være sikker på at ungerne kan falde i søvn om aftenen hvis de har tilbragt hele dagen med leg på den udfordrende og morsomme have trampolin.

Hvordan vælger jeg den rette have trampolin?

Det er selvfølgelig vigtigt at du lægger et stykke forarbejde i at undersøge hvad der er muligt før du køber en have trampolin. Mange grundejer foreninger har forbud mod høje have trampoliner i haverne, da det kan genere naboerne. I så tilfælde kan du overveje at få fat i en nedgravet trampolin, som er placeret i jordhøjde.

Du kan læse mere, og finde den perfekte have trampolin, på ude-leg.dk.dk