granitskærver

Skab en smuk og praktisk indkørsel af granitskærver

Skab en smuk og praktisk indkørsel af granitskærver

editorial

Skal du til at anlægge en helt ny indkørsel på din grund, eller skal du have en ny belægning i din gamle indkørsel, er det vigtigt, at du overvejer, hvilken der vil være den rette for dig.

Der findes nemlig forskellige former for belægning, og de kan alle noget forskelligt. En af dem, der er meget populær at lægge i en indkørsel er granitskærver. De ser flotte ud og er gode at køre på, hvis du sørger for at vælge dem i den rigtige størrelse. Skærverne må nemlig ikke være så små, at de kan sætte sig fast i dækkene. 

Der findes en række forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe granitskærver. Et af de steder, hvor du kan finde et virkelig stort udvalg til en fornuftig pris er grusogaffald.dk.

Det er en webshop, der har specialiseret sig i at forhandle grus og sten til for eksempel indkørsler og gårdspladser og derudover også forskellige former for affaldsløsninger. Når du skal lægge ny belægning i din indkørsel, bør du selvfølgelig også være opmærksom på, hvor din skraldespand skal stå, så det er nemmest muligt for dig at sætte den ud til vejen, når den skal tømmes. 

Nogle frygter, at en indkørsel i granit kommer til at betyde, at de skal rydde langt mere ukrudt. Det er dog ikke tilfældet, hvis du sørger for at skabe den ordentligt. Ved at lægge en fiberdug under stenene kan du forhindre, at der når lys ned til det rodukrudt, der ligger under stenene. Dermed dæmmer du op for, at det kan vokse op igennem dem. 

Du bør dog stadig være opmærksom på, at frøukrudt godt kan etablere sig i indkørslen. Det kommer jo flyvende som frø, der kan lande mellem stenene, hvor en plante så vil begynde at danne sig. Ved at gennemgå indkørslen en gang om ugen bør du dog kunne undgå det problem.