Tandlæge, Behandlinger, Mundhygiejne

Slæk ikke på den mundhygiejne, når du er ude

Slæk ikke på den mundhygiejne, når du er ude

editorial

Vi mennesker har vores rutiner, som vi godt kan lide at have, og der skal helst ikke komme for meget i vejen, der ændrer på de vaner, for så kan det gå helt galt.

Det gælder specielt om morgenen, hvor man lige præcist ved, hvordan man gør det med at børste tænder, hvornår man gør det, hvad man bruger og så videre.

Hvis andre spørger en senere, om man har børstet tænder, så er man faktisk lidt i tvivl, for ens morgener er så ens, at man dårlige kan skelne dem fra hinanden.

Det siger noget om, hvor indgroede vores vaner er i det daglige liv.

Så når vi kommer ud af den rutine, så er det, at det kan gå galt, specielt når vi skal have remedier med eller anskaffe dem ude for at kunne genoptage dem.

Det er ikke bare sådan lige at anskaffe sig nogle nye vaner og da slet ikke, når de blot skal stå på i en kort periode.

Tandlæge, Behandlinger, Mundhygiejne

Tænk på din mundhygiejne, når du ikke er hjemme

Hvis man skal sove ude, så kan man sørge for at tage de materialer med, som man plejer at bruge, når man skal til at børste tænder, inden man sover, og når man vågner.

Det er uvante rammer, men man må få det bedste ud af det, for man skal ikke slække på den mundhygiejne, når man er ude.

Havde man ikke regnet med, at man skulle sove ude, og man ikke kan komme hjem og hente de ting, så må man finde en nødløsning og tage til takke med det – det er trods alt bedre, end at man ikke børste tænder.

Skal man på ferie, så må man tage de ting med hjemmefra, og skulle man have glemt det, fordi man havde travlt med at pakke så meget, så må man købe nogle erstatninger, for det går ikke med så mange dage, hvor man ikke sørger for ens mundhygiejne, og det vil din tandlæge Gladsaxe være enig med os i.