kristent værested

Søger du andre med den samme tro som dig?

Søger du andre med den samme tro som dig?

editorial

Med den moderne tid som vi lever i, i dag, er der mange værdifulde ting, som efterhånden begynder at bliver mindre og mindre vigtige. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med den kristne tro og alle de værdier, som denne bærer på. Længe har det været troen, der har vist os den fred, den ro og den retning, som vi skal leve vores liv efter, men efterhånden er der flere, der er begyndt at se bort fra den, hvorfor de måske går glip af nogle af de ting, som der virkelig betyder noget i en hverdag, der godt kan synes lidt for hektisk til tider.

 

Føler du dig alene med din tro?

Ofte får vi nemlig ikke den fred og den ro, som vi har behov for i hverdagen. Det er den stilhed, der skal sørge for, at vi har energi og motivation til at leve et fyldestgørende, berigende og værdifuldt liv, og derfor er det også vigtigt, at vi prioriterer sådanne ting. Det er der dog bare mange, der ikke helt kan forstå, og derfor kan det være, at du føler dig alene om det. Det skal du dog ikke. Det er nemlig muligt for dig at finde et kristent værested på den smukke og fredfyldte Limfjordssø Mors, som værdsætter livet, tankerne og alt, hvad det indebærer lige så meget som dig.

 

Fællesskaber kan være berigende og værdifulde

Er det noget ,som du synes der lyder spændende? Så kan det være, at du bør tage et kig på denne side; https://www.mikkelsbakke.dk/. Her kan du nemlig med sikkerhed finde det, du søger – også selvom du ikke mener, at der er noget, som du søger. Alle har vi nemlig brug for en retning her i livet, der kan give og den glæde og den tilfredshed, som vi har behov for, og ofte kan den findes i fællesskaber.