træpiller

Spar mange penge på din og miljøets regning med træpiller i høj kvalitet

Spar mange penge på din og miljøets regning med træpiller i høj kvalitet

editorial

Har du en brændeovn, skal du kende til træpiller. Der er nemlig utroligt mange fordele ved at fyre med træpiller frem for en række andre og mere traditionelle brændsler. Det er ikke kun fordele, der kommer dig og din familie til gode, men faktisk også resten af verden. Træpiller giver nemlig både besparelser på din varmeregning og i det store klimaregnskab. Det skyldes, at træpiller er en 100% CO2-neutral løsning, der i høj grad skåner miljøet. Det er især tilfældet, hvis man går efter træpiller i højeste kvalitet, som udelukkende er fremstillet af rent træ. Samtidig er der rig mulighed for at spare penge på varmeregningen, når man fyrer med træpiller.

Utroligt høj brændværdi

Træpiller er lidt af et vidunder brændsel. Det har nemlig en lav askeudvikling og en utroligt høj brændværdi. Det vil sige, at du får utroligt meget varme for pengene med træpiller – og det er endda uden, at miljøet skal lide overlast. Hvis man fyrer med træpiller, vil man få mere varme ud af sin brændeovn, og det betyder, at man kan skrue ned for de øvrige og dyrere varmekilder. På den måde kan man spare mange penge, som kan bruges på andre og bedre ting. Samtidig giver træpiller den massive fordel, at de er utroligt nemme og taknemmelige at opbevare og have med at gøre. Der er altså ingen grund til ikke at prøve at fyre med træpiller allerede i dag.

Vælg piller i høj kvalitet

Træpiller giver mange fordele – men allermest hvis man vælger dem i høj kvalitet. Det er vigtigt, at de er fremstillet af 100% rent træ. Ellers risikerer man at frigive usunde kemikalier, som kan få negative konsekvenser for dit og familiens helbred. Samtidig giver rent træ også en langt bedre afbrænding. Vær derfor sikker på, at du køber træpiller i højeste kvalitet, inden du lægger dem i brændeovnen og stryger en tændstik.