Indbyggede postkasser

Spar plads og omkostninger med indbyggede postkasser

Spar plads og omkostninger med indbyggede postkasser

editorial

I Danmark er det vedtaget ved lov, at postkasser i etage ejendomme skal være placeret i stueplan for at undgå overbelastning af postbude og andre distributionsmedarbejdere. Derfor handler det om at finde en måde, hvorpå man kan få hele opgangens postkasser til at fylde mindst muligt.

Hvad er modulpostkasser?

Modul postkasser er postkasser som er særligt designet til at passe sammen i moduler á flere postkasser. Faktisk ligner en modul postkasse en ganske almindelig postkasse med den forskel at der ikke er nær så kraftige sider, top eller bund. Derfor fylder en modul postkasse ikke nær så meget som et frit stående postkasse.

Du kan spare en del plads ved at vælge postkassemoduler med modul postkasser frem for frit stående postkasser til din ejendom. Og ønsker du at effektivisere udnyttelsen af den tilgængelige plads i endnu højere grad kan du vælge indbyggede postkasser.

Hvornår og hvor er der behov for indbyggede postkasser?

Hvis der ikke er plads i opgangen eller i det til ejendommen hørende gård areal til at opsætte postkassemoduler uden at de kommer i vejen kan indbyggede postkasser være en løsning.

Med indbyggede postkasser kan du bygge modul postkasser direkte ind i væggen og dermed slippe for at postkasserne rager alt for langt ud i rummet. Dette er en stor fordel hvis pladsen i opgangens stueplan er alt for trang til almindelige postkasser.

Indbyggede postkasser kan også være en løsning, hvis postkasserne skal placeres udenfor. Med indbyggede postkasser er det kun fronten på hver enkelt postkasse som er blottet. Dette minimerer risikoen for rust i postkassens metalliske dele samtidig med at det besværliggør eventuelle indbruds forsøg eller hærværk på postkasserne.

Du kan således med stor fordel lade postkasserne indbygge i en mur og dermed give såvel postbud og omdelere som beboerne i ejendommen bedre forhold. Du kan finde modul postkasser til indbygning hos Vikingposten.dk.