Lækagesporing

Spor dig frem til problemet med lækagesporing

Spor dig frem til problemet med lækagesporing

editorial

Mange af de fejl, der sker i blandt andet industrien, er aldrig lige til at se med det blotte øje, og når man får øje på det, så er det for sendt.

Så er der allerede sket en dominoeffekt af en kædereaktion, der sender kaskader af problemer i alskens retninger, så det er for send at inddæmre problemet, men man ikke kan gøre andet end at evakuere stedet og håbe, forsikringen er til ens fordel i den sag.

For ingen medarbejdere kan huske, hvad der reelt skete, og hvad person har næsten hvert deres udlæg af, hvad det hændte, fordi ingen viste, hvor de skulle kigge hen, og de var desuden placerede hver deres sted.

Dog er man ret så sikker på, hvor det hele begyndte henne, men man kan ikke lokalisere det nærmere, end det bliver noget søgt noget med at pege i en nogenlunde retning, hvor folk bare kan huske en eksplosion, en rumlen, et brag, og så løb alle mennesker i hver deres retning.

Heldigvis er personskaderne minimale, men for chefen er man bekymret for, om man kan genopbygge forretningen, og medarbejderne ved godt, at der ikke er noget sted, man kan møde ind den følgende dag at arbejde.

Kunne man dog bare enten spore sig baglæns til, hvad der forårsagede skaden, men endnu bedre ville det faktisk have været, hvis man var blevet advaret i tide, så man kunne have minimeret skaderne – eller endda helt have undgået dem.

Dette er faktisk muligt lækagesporing, som du kan læse mere viden om: http://www.aarhus-termografi.dk/lkagesporing

Her kan man nemlig detektere de problemer, der lurer under overfladen eller allerede er sket, uden man dog kan se dem med det blotte øje.

Den investering vil komme mange gange igen med tanke på, hvad der kan ske, hvis man ikke sporer sådan en lækage i tide.