trommesæt

Suppler dit trommesæt med nogle atypiske elementer

Suppler dit trommesæt med nogle atypiske elementer

editorial

Et trommesæt er en essentiel del af den rytmiske musik: Det er jo ligefrem den del, som der holder rytmen!

Men hvert sit instrument i trommesættet kan godt virke lidt begrænset i sig selv, for hovedsageligt så slår man på hver enkelt del, som der så afgiver en lyd, og den lyd kan så være høj eller alt efter, hvor hårdt man slår til; og så kan man komme før, på eller efter beatet.

Medmindre man så nørder med at stramme og indstille ens trommer til at have nogle specielle toneangivelser, når man rammer dem, så er man meget begrænset i udtrykket.

Derfor får trommeslagere også et ry for at være dem bagerst på scenen, der bruger længst tid på at sætte udstyret op – som er besværligt at transportere frem og tilbage – men derudover er trommesættet rygraden i mange bands.

Man kan så prøve at udvide ens repertoire lidt mere med særlige tilføjelser, som man kan finde på www.drumlimousine.dk  

Gør dit trommesæt unik og spændende at se og lytte til

Dit trommesæt behøver jo ikke være et klassisk et med bækkener, tammer, en lilletromme og en stortromme.

Du kan jo supplere med noget slagtøj, nogle specielle bækkener, koklokker og helt andet, som kan være med til at give dig et særligt udtryk, når du spiller, og du kan give lidt mere til dit band, når I skal indspille, så man især lægger mærke til dig.

Det er på den måde, at du udmærker dig som trommeslager, så man bemærker dig, når man lytter til musikken og ikke kan se dig, men man kan høre, at trommeslageren ikke er bange for at afprøve nye supplementer.

Og når du så optræder live, så vil man også se nærmere på dig, fordi dit trommesæt har nogle pudsige tilføjelser, som man ikke altid lige bemærker alle trommeslagere for at have.