manitou

Svar mig på: Hvad er Manitou?

Svar mig på: Hvad er Manitou?

editorial

Hvad er Manitou nu for en størrelse?

Er det et modefænomen i tøjbranchen?
Er det en hovedstad, man aldrig har hørt om?
Eller skulle der være tale om en ny type økologisk slik?

Det er ingen af delene, for det er en betegnelsen for en type maskiner af et mærke, hvor de specielt udmærker sig i lifte.

Man skal for eksempel finde Manitou i Midtjylland, men de er også at finde i resten af landet, og man kan også støde på mærket af maskiner i udlandene.

Det er nogle ferme lifter blandt mere, hvor de kan bruges til mange specifikke og overordnede opgaver, hvor man kan bruge dem til bestemte tjanser, eller man kan benytte dem til forskelligt arbejde.

Der findes også dem herhjemme, der har forstand på at reparere dem, tilse dem og fikse dem, hvis der skulle være problemer med dem; så det er trods alt ikke nyere af den årsag.

Manitou løfter opgaven til nye højder

Så når du skal vælge din næste type af lift, om det er til privatbrug eller i en virksomhed, så bør du skæve til mærket Manitou.

Du kan bruge dem i store firmaer og mindre virksomheder, og hvis der skulle være behov for mere end en enkelt lift, så er det også besværet værd at anskaffe sig en mere – eller flere.

Som sagt kan du også bruge sådan en lift i det private, hvis du nu har forskellige opgaver tit og ofte, hvor der skal løftes ting op og ned, som man ikke kan klare med egne muskelkræfter, eller man ikke har andre maskiner til den slags.

Man kan jo i fællesskab over flere ejendomme investere i sådan en Manitou-lift, hvis man nu som enkelt husstand ikke har råd til den selv.

Så kan man deles om den, når man skal benytte sig af den.