singlerejser

Tag ud og oplev verden på en singlerejse

Tag ud og oplev verden på en singlerejse

editorial

Nogle ser tilværelsen som single som en pause i livet mellem to partnere. De ser det som, at alt det sjove i deres liv sker, mens de er sammen med en kæreste, og at singleperioderne byder på et mere kedeligt liv. Men sådan behøver det ikke at være. Du kan sagtens få en masse spændende oplevelser, når du er single, for eksempel tage ud at rejse. 

Mange har ikke lyst til at rejse alene, og det er helt forståeligt. Det er sjovt at have nogen at dele oplevelserne med, når du rejser. Det er lige meget, om du leder efter en kæreste eller ej. Dating rejser giver dig mulighed for at udforske nye steder sammen med andre. Navnet skal ikke ses som, at I bliver tvunget til at date på rejsen, men at I alle er singler, der er klar til, at sød musik opstår, hvis den rette person dukker op. 

Et af de rejsebureauer i Danmark, der har specialiseret sig i datingrejser, hvor der er fokus på oplevelsen frem for det faktum, at I alle er singler, er events4singler.dk. De arrangerer for eksempel spændende rejser til Cuba og Rusland. Der kommer I til at rejse, som var I på en helt almindelig grupperejse. Forskellen er bare, at de andre, som du rejser med, er singler. Når I deler nogle spændende, skæve og anderledes oplevelser sammen, kan det jo være, at I vil få øjnene op for nogle gode kvaliteter ved hinanden. 

Du får altid dit eget værelse, når du rejser med events4singler.dk – medmindre du selvfølgelig gerne vil sove sammen med en anden. Det giver dig mulighed for, at du kan trække dig tilbage til dit værelse, når du gerne vil slappe af. Der er også rigeligt tid til at udforske stederne på egen hånd eller i mindre grupper, hvilket giver en stor fleksibilitet i forhold til rejsen.