tandblegning

Tandblegning giver dig et nyt hvidt smil igen

Tandblegning giver dig et nyt hvidt smil igen

editorial

Med alderen vil dine tænder som regel blive misfarvede. Det kan være af røg eller af kaffe og te. Det er rigtig ærgerligt, at du har misfarvede tænder. Det kan være meget hæmmende i forhold til, om du for eksempel har lyst til at smile til andre. Derfor er det en god ide for dig, at du overvejer tandblegning. Det kan faktisk være med til at gøre dine tænder blegere i en periode. Dermed kan du få de flotte tænder igen, som du ønsker dig. 

Bor du i Sydvestjylland, kan du få foretaget tandblegning i Bramming. Der holder tandlægen tanddoctor.dk. De har stor erfaring med at blege tænder, og du kan derfor få det gjort hos dem på professionel vis. Det er oplagt for dig, at du vælger det. 

Hos tanddoctor.dk foregår tandblegning ved, at du får fremstillet en skinne, der passer perfekt til dine tænder. I skinnen kommer du lidt blegemiddel, og har den på i en halv time om dagen. Hvor mange dage du har brug for at gå med skinnen, kommer an på, hvor misfarvede dine tænder er. Hvis de er meget misfarvede, skal du regne med at gå med den i flere uger. 

Når du har fået bleget dine tænder på denne måde, vil effekten holde i et vist stykke tid. Det er dermed ikke en permanent effekt. Når du har blegeskinnen, kan du dog bruge den igen. Så skal du bare have en ny omgang blegemiddel af tanddoctor.dk. 

De seneste år er blegelamper til tænderne blevet meget populære. Dem kan tanddoctor.dk dog ikke anbefale. De har prøvet lamperne af, men har fundet ud af, at de slet ikke har en lige så god effekt som blegeskinnerne. Derfor kan det betale sig for dig, at du får fremstillet en blegeskinne, så du løbende kan få bleget dine tænder, når der er behov for det.