gods

Tilbring ferien på et smukt dansk gods

Tilbring ferien på et smukt dansk gods

editorial

Kalder sommerferien på en lille tur rundt i det smukke danske land? Så bør I ikke overse Sagnlandet Lejre i den centrale del af Sjælland. Her finder I nogle af landets mest velbevarede levn fra en svunden tid samt diverse spændende seværdigheder, smuk natur, og sjove aktiviteter for hele familien.

I kan blandt andet opleve Skjoldungernes Land, som er en af Danmarks mest kendte nationalparker. Området byder på skovstier til lange gåture i den svale bøgeskov, den største kongehal fra vikingetiden, og så selvfølgelig Roskildes berømte vikingeskibsmuseum hvor du kan se over tusind år gamle skibe og prøve en sejltur i en model af et af disse.

Overnat på Sonnerupgaard Gods – en perle i det midtsjællandske

Har familien planer om at tilbringe et par dage med at gå på opdagelse i det skønne område er det oplagt at leje et værelse på det smukke og top renoverede Sonnerupgaard Gods som har sin beliggenhed i Hvalsø kommune tæt på Lejre. Når I vælger at bo på Sonnerupgaard Gods kan I regne med den bedste service og forplejning under hele opholdet. I kan desuden vælge om I vil leje jer ind på et af godsets mange værelser, eller om i vil benytte jer af Sonnerupgaard Gods’ tilbud om såkaldt glamping.

Glamping er en sammentræning af ordene glamour og camping, og beskriver således en boform hvor værelset er erstattet af et super lækkert telt med alt inklusive. Med glamping kommer du tæt på naturen uden at skulle trækkes med selv at slå telt op. Glamping på Sonnerupgaard Gods er en helt særlig oplevelse som hele familien kan have glæde af.

Når I tilbringer feriedagene i området kan Sonnerupgaard Gods tilbyde at udruste jer med en lækker picnic kurv som I kan tage med jer på oplevelse. Læs mere, og book ferien online, på hjemmesiden sonnerupgaard.dk.