tømmerhandel

Tømmerhandel - Det bedste tømmer til dit byggeprojekt

Tømmerhandel - Det bedste tømmer til dit byggeprojekt

editorial

Tømmerhandel – Professionel kvalitet til alle 

Ønsker du flotte, langvarige og holdbare resultater af dit tømmearbejde? Så er nøglen til dette, ganske simpelt, gode materialer. Disse er den mest essentielle del af bygningsarbejdet, da de udgør grundlaget for selve udførelsen. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at være selektiv med de materialer man benytter sig af og i den forbindelse, vil det altid være det fornuftige valg, at alliere sig med en professionel. De har den erfaring og baggrundsviden som skal til, for at finde den ideelle typer tømmer, til netop det projekt du skal have udført. Om arbejdet skal udføres udendørs eller indendørs – terrasse, gulv eller lignende, er yderst afgørende, for hvilken type træ der skal benyttes. Vores dedikerede og servicemindede personale står derfor altid parate, med kyndige råd og vejledning som din garanti, for at træffe et valg baseret på faglig viden. 

Tømmerarbejde kræver finesse og præcision, derfor lægger vi stor vægt på at finde de korrekte samarbejdspartnere, til at levere vores varer. Vi vil være din foretrukne tømmerhandel og derfor er hele vores sortiment, i højest mulige kvalitet. Vi har siden 1961 hjulpet fagfolk og private i Danmark, til professionelle resultater med deres byggeprojekter. Denne viden er gået i arv igennem generationerne, hvilket har givet os et stort indblik, i branchens udvikling igennem årene. 

De typer af træ vi kan tilbyde dig, inkluderer blandt andet: 

• Hvidt træ
• Plader og krydsfinér
• Lister 
• Lager limtræ 
• Runde stolper + rafter 
• Terrassebrædder 
• Udvendig beklædning
• Trykimprægneret træ 

Har du et ønske til en bestemt type tømmer, som ikke er beskrevet på denne liste, er du meget velkommen til at henvende dig. Så kan vi i samarbejde prøve at finde frem til den mest fordelagtige mulighed for levering, hvad angår priser, tider m.m. På den måde er alt er tilrettelagt, efter dit skema. 

Ønsker du at vide mere omkring tømmerhandel og variation i sortimant? Så kan du med fordel se mere på Byggecenter.dk