brystløft

Trænger du vitterligt til et brystløft?

Trænger du vitterligt til et brystløft?

editorial

Da man første gang opdagede mulighederne med at lave et brystløft, så var meget af det tiltænkt, hvis man havde været virkelig uheldig ved fødslen med ens krop, hvis ens brysparti var dalet med alderen, specielt af at amme, eller man havde været ude for en ulykke.

Det kunne jo virkelig nedsætte ens livskvalitet, hvis man ikke kunne fungere som kvinde, fordi ens bryster enten tyngede en ned, eller man havde svært ved at komme omkring, fordi de dinglede for meget.

Men med tiden er brystløft også blevet noget, som helt almindelige mennesker får foretaget, og man kan så spørge, om de egentlig har brug for det?

For de fleste kan hurtigt få råd til sådan et indgreb, og selvom den udøvede kan nægte at udføre det på klienten, så skal klienten nok finde nogen, der er villig til at udføre arbejdet.

Før i tiden havde alle ikke bare sådan råd til det, og man sparede virkelig sammen, fordi man følte sig nødsaget til at få udført det indgreb, så man kunne holde ud at være i sig selv.

Men selv helt unge kvinder vil have lavet den slags nu om dage, fordi de ikke synes, at deres bryster sidder helt perfekt, og nu vi er ved det, så vil de gerne have brystimplantater, botox og meget andet.

Det er nok kommet af et helt forkvaklet skønhedsideal, hvor man forsøger at overgå hinanden på specielt de sociale medier om at se pænest ud – selvom meget af det er manipuleret.

Så er der også det med, at man oplever, at flere og flere mennesker bliver modeller med videre, og det kan sætte et pres på en, at man selv bliver lige så smuk for at kunne være noget ligeledes.

Man bør nok vente og se, hvordan ens krop ser ud, når den er helt udviklet, om man har brug for et brystløft – og så lære at hvile i sig selv.