dyretransport, fragt til udlandet

Transport af levende dyr

Transport af levende dyr

editorial

International dyretransport

Når dyr skal transporteres fra ét land til et andet, er der mange hensyn, der skal tages.Transport af levende dyr kræver stor viden omkring regler, sikkerhed og ikke mindst dyrenes velvære. N.A. Nissen Spedition og Transport har i mere end 40 år transporteret kæledyr for privatpersoner, og dyr for zoologiske haver. Virksomheden har således erfarting med transport af dyr af alle størrelser. Fælles for alle dyr er, at der bliver udarbejdet en detaljeret transportoversigt. Forud for transporten, bliver der lagt et stort arbejde i at planlægge forløbet. Det er bl.a. vigtigt, at transporttiden er så kort som muligt. Derudover forsøger N.A. Nissen altid at finde en direkte rute, så hele forløbet kommer til at foregå så hurtigt og gnidningsfrit som muligt. N.A. Nissen kan være behjælpelige ved både biltransport, søfragt og luftfragt.

dyretransport, fragt til udlandet

Transport af levende dyr

Hvad enten der er tale om en hund, der skal flyttes til et andet land, eller en tiger, der skal flyttes til en ny zoologisk have på den anden side af jorden, er det vigtigt, at dyrets helbred kommer i første række. Bliver dyret stresset eller bange under transporten, kan det få helbredsmæssige konsekvenser for dyret, samt sikkerhedsmæssige konsekvenser. Der er en række regler, der skal overholdes, bl.a. når det gælder transport af dyr til zoologiske haver. Her er det lovpligtigt, at en repræsentant fra Fødevarestyrelsen deltager, når transporten foregår fra Danmark til et andet land. Repræsentantens opgave er, at tilse dyret, og sikre sig, at alle dyrets dokumenter er i orden. N.A. Nissen sørger altid for, at alle gældende regler vedr. dyretransport bliver fulgt.

N.A. Nissen transporterer også kæledyr. Hunde, katte, fugle, krybdyr, kaniner, marsvin, hamstere, tropiske akvariefisk mm. kategoriseres som kæledyr. N.A. Nissen vægter god kommunikation højt, og skal en familie sende deres kæledyr ud på en lang rejse, vil de altid få udleveret transportoversigten, og have mulighed for at stille spørgsmål vedr. forløbet.