Kiropraktor / Kiropraktik / Behandling

Tre gode tips til at finde den rette børnekiropraktor

Tre gode tips til at finde den rette børnekiropraktor

editorial

Børn er ikke bare små voksne. De har deres helt egen måde at opfatte verden på, og det gælder også for deres krop. Nogle børn har ondt i nakken, andre i ryggen, men det kan behandles med kiropraktik.

Er du i tvivl om, hvorvidt kiropraktorbehandling er noget for dit barn? Så læs med her!

Afhjælp smerter hos barnet

Børnekiropraktik kan hjælpe børn med mange forskellige ting. Det kan være muskel- og ledsmerter, men også børnesygdomme som f.eks. torticollis og skoliose behandles med børnekiropraktik. Derudover har man fundet, at børnekiropraktisk behandling kan have en positiv effekt på børn med ADHD og autisme.

Det er vigtigt at vælge den rigtige børnekiropraktor

Når børn skal have kiropraktisk behandling, er det vigtigt at vælge en børnekiropraktor med speciale i børn. Dette fordi børnenes kroppe er anderledes end voksnes – både anatomisk og fysiologisk. Derfor har børnekiropraktorer netop den ekstra uddannelse og flere års erfaring med børns krop, som gør dem mere egnede til at behandle børn.

Kiropraktor / Kiropraktik / Behandling

Som forælder kan man undersøge børnekiropraktorens uddannelse og erfaring med børn ved at spørge ind til det, når man ringer til klinikken. Man kan også læse på børnekiropraktorens hjemmeside, om de har specialiseret sig i børn.

Tal med lægen først

Som udgangspunkt bør man altid tale med børnets læge før børnekiropraktisk behandling. Dette for at sikre, at børnets øvrige medicinske tilstand er i orden og at børnekiropraktik kan være den rette løsning på barnets smerter eller sygdomme.

Kiropraktik kan sjældent stå alene som den eneste behandlingsform, men bør bruges i samarbejde med andre behandlinger som f.eks. fysioterapi eller medicinsk behandling. Derfor er det vigtigt, at du har lægen med på råd, inden børnekiropraktisk behandling påbegyndes.

Prøv det – det kan være det helt rette

Er du stadig usikker, hvorfor så ikke ringe og tale med en børnekiropraktor? Måske kan det hjælpe dig til at træffe den rette beslutning for dig og dit barn.