babyrytmik

Tre ting du kan gøre med dit barn under barsel

Tre ting du kan gøre med dit barn under barsel

editorial

Er du kommet på barsel med dit lille barn? Så har du en masse muligheder for hånden til at lave nogle forskellige ting med dit barn. Det kommer naturligvis an på, om det er muligt for dig at komme ud. Men det er nu godt at bevæge sig ud af sin lille babyboble på et eller andet tidspunkt.

Vi har skrevet om tre ting, du kan tage til sammen med dit barn i dette indlæg. 

 

babyrytmik

 

1. Babysvømmning

Vi skal jo alle lære at svømme eller opholde os i vand på et eller andet tidspunkt. Derfor kan du starte tidligt med dit lille barn med babysvømning. Det er en glimerende måde at lære dit barn at “svømme” eller bare blive bekendt med vand på.

Her vil de også lære mere om sanser og motorik, når de bevæger sig rundt i vandet. Du vil møde andre mødre eller fædre på barsel, som du kan få snakket lidt med. Så det er en god måde at komme afsted på. 

 

2. Babyrytmik

Døjer dit barn med søvnsbesvær eller problemer i maven? Så skal du måske overveje babyrytmik. Her vil du kunne lære at tyde de tegn, som dit barn fortæller dig gennem sine bevægelser og lyde. Det er særligt godt for din barns udvikling, når det kommer til det sproglige.

Her vil dit barn nemlig blive introduceret til nogle ord eller lyde, som de kan begynde at bruge. Så overvej babyrytmik i Køge, hvis du gerne vil prøve noget nyt

3. Babysang

Du kan tage dit lille barn med over i kirken eller hos institutioner, hvor I kan gå til babysang sammen. Selvom dit barn ikke vil kunne synge endnu, så er det godt for dit barns sanser og motorik at komme til babysang.

I vil synge sange, som dit barn måske vil lære på sigt og selv kunne synge, når det bliver ældre. Det kan være meget forfriskende for dig og sjovt for dit barn at komme til babysang.