Trontveit

Trendy og grøn styling fra TronTveit

Trendy og grøn styling fra TronTveit

editorial

Blandt de fremadstormende brands på den internationale frisør og styling scene finder vi danske TronTveit. TronTveit er det hotteste danske produktmærke, som er kendt og elsket af alle trendy frisører og kvalitetsbevidste forbrugere. Det danske firma TronTveit har udviklet en hel serie af lækre og effektive stylingprodukter under navnet Attitude. Denne professionelle serie af kvalitets hårprodukter vokser stadig, og nye produkter tilføjes løbende til den allerede succesfulde portefølje.

Især den lækre Attitude voks, som har fået mange rosende ord med på vejen fra førende stylister og frisører, er særdeles populær. Attitudes status som bestseller og frisørens kæledægge skyldes især, at de lækre, vandopløselige voks produkter leverer et nærmest perfekt hold, samtidig med at de er nemme at skylle ud af håret.

Blandt de mest populære voks varianter fra TronTveit finder viden røde Rock Solid Attitude og den blå Solid Attitude, som nogle ville sige hørte til de bedste varianter af voks på det danske og på det internationale marked. Samtlige produkter i TronTveits voks serie er godkendt til de grønne frisører!

Find Attitude voks og andre hårprodukter fra TronTveit online

Hvis du leder efter de skønne og effektive produkter fra TronTveit, kan du med fordel finde og bestille dem online. Hos Hair4All finder du et skarpt udvalg af den hastigt voksende produktlinje. Ud over TronTveit voks – som foruden de to oven for nævnte også tæller den lækre Silver Wax Attitude voks til gråt hår – finder du også Dirty Angel Dry Styling Shampoo Attitude. Dirty Angel Dry Styling Shampoo Attitude fra TronTveit er en super lækker tørshampoo, som giver dit hår et støvet look og en lækker tekstur.

Hair4All kan desuden med stolthed præsentere en perlerække af kvalitets produkter fra andre kendte brands. Du kan se og bestille dine hår- og skæg produkter via den online shop – der er hurtig levering og en skarp pris på forsendelsen.