tilbygning

Udvid din bolig med en flot udført tilbygning

Udvid din bolig med en flot udført tilbygning

editorial

Selvom man har købt drømmehuset, kan man lige pludselig få brug for mere plads. Det kan være i sammenhæng med en familieforøgelse. Det kan også være, at man har brug for ekstra plads i boligen til erhverv eller hobbyrum. En tilbygning til din nuværende bolig er et større projekt, og du bør derfor vælge den helt rette tømrer til at udføre opgaven for dig. 

Hvilke ting skal du overveje, når du skal have opført en tilbygning? Hvor finder du en tømrer, der kan stå for at opføre din tilbygning i Frederikshavn? Stiller du dig selv disse spørgsmål, så skal du læse med i denne artikel.

Tilbygning – hvad skal jeg tænke over?

En tilbygning kræver grundig overvejelse. Den skal indeholde det eller de rum, som du har behov for. Udover det skal den selvfølgelig også være energioptimeret optimalt, så den ikke nedbringer resten af boligens værdi pga. dårlig isolering eller lignende. Sidst men ikke mindst skal den opføres professionelt, så der bliver en flot overgang mellem din nuværende bolig og den nye tilbygning.

Når du skal vælge et tømrerfirma, der skal opføre din nye tilbygning, så handler det derfor ikke altid om at vælge dem, der er bedst på prisen. Du skal også være sikker på, at de rent faktisk kan udføre et stykke arbejde af høj kvalitet. 

Hvem kan opføre en tilbygning i Frederikshavn? 

Bor du i Frederikshavn eller omegn? Så kan Tømrer og Snedkermester Erik Kristensens firma hjælpe dig godt på vej med en optimal tilbygning til din bolig. Firmaet har mange års erfaring i branchen og udfører både opgaver for private og erhverv. De slår sig på, at overholde aftaler. Det er derfor et pålideligt firma, som du altid kan regne med. De overholder altid deadlines for at sikre tilfredse kunder. 

På deres hjemmeside kan du blandt andet se deres galleri, der kan give inspiration til dit eget byggeri og f.eks. din tilbygning i Frederikshavn